Σεντόνια λίκνου σετ 3 τεμαχίων, αερόστατο, ροζ πουά

25  με φπα

Βρεφικά σεντόνια λίκνου/καλαθούνας σετ 3 τεμαχίων, πανωσέντονο και μαξιλαροθήκη λευκά με εμπριμέ φάσα και κέντημα, κατωσέντονο εμπριμέ με λάστιχο για καλύτερη εφαρμογή, 100% βαμβακερά.

Bunny Bebe

Κωδικός προϊόντος: Σεντόνια λίκνου σετ 3 τεμαχίων, αερόστατο, ροζ πουά Κατηγορία:
Περιγραφή
  • Ελληνικής κατασκευής
  • Τεμάχια: 1 πανωσέντονο 80x110cm , 1 κατωσέντονο 50×90+10cm, 1 μαξιλαροθήκη 33x45cm
  • 100% Βαμβακερό
  • Κατάλληλο για λίκνο και καλαθούνα.
Αποστολή Προϊόντων

H αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός 2-5 εργασίμων ημερών. Οι ημέρες παράδοσης εντός Αττικής είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή . Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα.

Για αποστολές εντός Αττικής το κόστος μεταφορικών είναι 5€, εξαιρούνται τα προϊόντα μικρού όγκου ( βρεφικά γουράκια, φυλακτά , κοσμήματα κτλ. ) όπου το κόστος μεταφορικών είναι 3€.

ΔΩΡΕΑN ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για παραγγελίες άνω των 60€ εντός Αττικής. Τα προϊόντα μεγάλου όγκου ( diaper cakes , gift boxes κτλ. ) μεταφέρονται εντός Αττικής με ιδία μέσα ή με ταξί, με δώρο μπαλόνι και ευχετήρια κάρτα συσκευασμένα με ένα όμορφο περιτύλιγμα.

Για τις Custom Made παραγγελίες ο χρόνος παράδοσης είναι κατόπιν συνεννόησης.