1. Παραγγελία

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας αποστέλλουμε ένα επιβεβαιωτικό email ότι έχουμε λάβει την παραγγελία σας και βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας (αυτό μπορεί να διαρκέσει 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες). Μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας, λαμβάνετε εκ νέου email για την ολοκλήρωση και την αποστολή.

H αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός 2-5 εργασίμων ημερών. Οι ημέρες παράδοσης εντός Αττικής είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή . Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.
Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα.

Για τις Custom Made παραγγελίες ο χρόνος παράδοσης είναι κατόπιν συνεννόησης.

2. Επιστροφές

Επιστροφές γίνονται σε ελαττωματικά προϊόντα ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε). Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο info@lacerisebebe.gr ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας. Οι επιστροφές των προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το La Cerise Bebe. Η χρέωση για επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη.

3. Έξοδα αποστολής

Για αποστολές εντός Αττικής το κόστος μεταφορικών είναι 5€, εξαιρούνται τα προϊόντα μικρού όγκου ( βρεφικά γουράκια, φυλακτά , κοσμήματα κτλ. ) όπου το κόστος μεταφορικών είναι 3€.

ΔΩΡΕΑN ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για παραγγελίες άνω των 60€ εντός Αττικής.

Τα προϊόντα μεγάλου όγκου ( diaper cakes , gift boxes κτλ. ) μεταφέρονται εντός Αττικής με ιδία μέσα ή με ταξί, με δώρο μπαλόνι και ευχετήρια κάρτα συσκευασμένα με ένα όμορφο περιτύλιγμα.

Για το κόστος αποστολής στην υπόλοιπη Ελλάδα επικοινωνήστε μαζί μας στο info@lacerisebebe.gr
Για τις Custom Made παραγγελίες ο χρόνος παράδοσης καθώς και τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.