Μαξιλάρι θηλασμού, ουράνιο τόξο, σιέλ

36  με φπα

Μαξιλάρι θηλασμού με αφαιρούμενο κάλυμμα και με σχήμα κατάλληλο για θηλασμό σε διάφορες θέσεις.

Bunny Bebe

Κωδικός προϊόντος: Μαξιλάρι θηλασμού, ουράνιο τόξο, σιέλ Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,
Περιγραφή
  • Ελληνικής κατασκευής
  • Εξωτερικό κάλυμμα: 100% βαμβάκι
  • Εσωτερικό κάλυμμα: 100% βαμβάκι, Γέμιση από 100% σιλικονούχες ίνες πολυεστέρα
  • Το κάλυμμα καθώς και ολόκληρο το μαξιλάρι μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο
  • Πλύσιμο στους 40 βαθμούς, απαγορεύονται τα λευκαντικά και το στεγνωτήριο.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στον θηλασμό ή στο τάισμα με το μπιμπερό καθώς και σαν στήριγμα στο μωρό σε διάφορες θέσεις τους επόμενους μήνες.

 

Αποστολή Προϊόντων

H αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός 2-5 εργασίμων ημερών. Οι ημέρες παράδοσης εντός Αττικής είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή . Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα.

Για αποστολές εντός Αττικής το κόστος μεταφορικών είναι 5€, εξαιρούνται τα προϊόντα μικρού όγκου ( βρεφικά γουράκια, φυλακτά , κοσμήματα κτλ. ) όπου το κόστος μεταφορικών είναι 3€.

ΔΩΡΕΑN ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για παραγγελίες άνω των 60€ εντός Αττικής. Τα προϊόντα μεγάλου όγκου ( diaper cakes , gift boxes κτλ. ) μεταφέρονται εντός Αττικής με ιδία μέσα ή με ταξί, με δώρο μπαλόνι και ευχετήρια κάρτα συσκευασμένα με ένα όμορφο περιτύλιγμα.

Για τις Custom Made παραγγελίες ο χρόνος παράδοσης είναι κατόπιν συνεννόησης.